Takmičenje “INFOS – INFORMATIČKA OLIMPIJADA OSNOVACA 2018″


matematika-animated

SEMINAR - METODOLOGIJA PISANJA I PREZENTACIJE ISTRAŽIVAČKIH RADOVA UČENIKA


infos2017_101

USKORO - PRIJAVLJIVANJE ZA "INFOS 2018"

Page 3 of 32

1 2 3 4 5 32

  1. Школско такмичење – 24. фебруар 2018  (до 23:59 h)
  2. Окружно такмичење – 17. март 2018

Републичко такмичење – 14. и 15. април 2018. у Бору.

“ИНФОС Информатичка Олимпијада Основаца” – Онлајн такмичење ученика основних школа (5. до 8. разреда) из области информатике.

Obuhvata istorijat računarstva i osnovne delove računara.

Mogu da učestvuju učenici 5, 6, 7, 8 razreda osnovnih škola iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države.

Ученик може сам да се пријави за такмичење, може да га пријави његов родитељ или ментор  онлајн преко сајта такмичења на следећем линку Пријављивање за такмичење.

Да би конкурисао за учешће на ИНФОС Информатичкој олимпијади основаца, сваки ученик треба онлајн на сајту такмичења да попуни електронску Пријаву са траженим подацима. Што се пре пријавите имате више времена за вежбање.

Пристигле пријаве после школског такмичења неће се узети у разматрање. Пријављивањем за такмичење, такмичар прихвата све одредбе Правилника такмичења и слаже се да се његови лични подаци могу користити и објављивати искључиво за потребе наведеног такмичења.

Републичко такмичење – финални писмени тест за ученике који су стекли пласман са Окружног такмичења, одржава се у Бору, ОШ “3.октобар”. Смештај учесника из других градова је могућ у хотелима Сокобање која се налази недалеко од Бора.

Финални писмени тест је у Бору, то је једини је тест који ученици треба да ураде и има 20 питања из информатике која се односе само на предложену литературу за такмичење која се налази на нашем сајту такмичења.

Детаљније погледајте линк  Правилник такмичења.

Што се тиче смештаја, ево линка са преноћиштима у Бору, Брестовачкој бањи и језеру.

LINK 1 SMEŠTAJ     LINK2 SMEŠTAJ    LINK3 SMEŠTAJ