Testiranje – koja profesija i zanimanja odgovaraju vašoj deci

niste logovani

Stari username, password, email adresa više ne važe. Morate da se registrujete kao novi korisnik sa novim drugačijim username, password, email adresom!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA INFOS2019
PROVERA-IZMENA INFOS2019
UČESNIK SA ISTIM USERNAME I PASSWORD U ISTO VREME MOŽE SAMO SA JEDNOG UREĐAJA I JEDNOG PRETRAŽIVAČA DA BUDE LOGOVAN NA SAJT TAKMIČENJA. UKOLIKO STE VEĆ LOGOVANI NEGDE, MORATE DA SE ODLOGUJETE.

54.156.39.245
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Večita dilema svih roditelja ali i samih učenika je pravilan odabir zanimanja, škole i obrazovanja prema sklonostima njihove dece. Poželjno je da učenik odabere profesiju i da se školuje za zanimanje koje je u skladu sa njegovim sposobnostima, sklonostima i željama jer na taj način će u svome budućem zanimanju biti uspešan i uživaće u svome poslu. Ima toliko različitih zanimanja i teško se odlučiti koja zanimanja učeniku odgovaraju: trgovac, programer, električar, frizer, naučnik…

Za učenike i njihove roditelje u okviru naše Istraživačke stanice Cezar za učenike, u periodu maj – jul 2017., nudimo testiranje “Vodič za učenike kroz zanimanja i profesije” u okviru koga će učenik moći da se testira i sazna koja profesija i zanimanja njemu odgovaraju.

Cena kotizacije testiranja je 850 dinara za učenike iz Srbije.

Uplatilac: Mika Mikić, Moja ulica bb, Moje Mesto

Svrha uplate: kotizacija test profesije

Primalac: Centar za razvoj kreativnosti Cezar, 3.oktobar 43 lokal 27, Bor

Tekući račun primaoca: 205-149294-55

Iznos: 850 dinara

 

Za učenike iz inostranstva cena je 8 eura plaćanje Western Union transfer novca.

LMS Learning Management System by Centar za razvoj kreativnosti Cezar

smajsoft1907967@gmail.com

Uplata iz inostranstva je preko Western Union usluge slanja novca u vašoj pošti ili banci i slično.

Primalac: Saša Pušica, Bor, Srbija

Nakon izvršene uplate pošaljite nam na naš mejl smajsoft1907967@gmail.com kontrolni broj transfera novca (MTCN), ime i prezime pošiljaoca, zemlju iz koje je novac poslat, šifra učenika za koga je novac poslat,

OBAVEZNO POPUNITI OVU ELEKTRONSKU PRIJAVU