Škole i mentori da provere podatke svojih učenika

niste logovani

Stari username, password, email adresa više ne važe. Morate da se registrujete kao novi korisnik sa novim drugačijim username, password, email adresom!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA INFOS2019
PROVERA-IZMENA INFOS2019
UČESNIK SA ISTIM USERNAME I PASSWORD U ISTO VREME MOŽE SAMO SA JEDNOG UREĐAJA I JEDNOG PRETRAŽIVAČA DA BUDE LOGOVAN NA SAJT TAKMIČENJA. UKOLIKO STE VEĆ LOGOVANI NEGDE, MORATE DA SE ODLOGUJETE.

54.198.205.153
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
 Preliminaran spisak plasiranih učenika je na sajtu, 2 dana je rok za primedbe, nakon toga se formira konačan spisak i šalje školama učenika koji su se plasirali, sa svim registrovanim ličnim podacima.
Škola i mentor su u obavezi da provere te lične podatke učenika i ukoliko nešto nije ispravno moraju učenici da izvrše korekciju na sajtu takmičenja.
Za tačnost podataka učenika koji dolaze na Republičko takmičenje odgovorni su učenici, mentori i škole kojima ćemo poslati spisak njihovih plasiranih učenika za Republički nivo takmičenja.
Najčešće greške u podacima su sledeće:
– sva mala ili velika slova imena i prezimena a mora prvo slovo veliko ostala su mala;
– netačan mejl učenika ili mentora ili škole,
– ne koriste se slova šŠ đĐ čČ ćĆ žŽ,
– nepotpun naziv škole npr “os Petar petrovic”  a trebalo bi OŠ “Petar Petrović”,
– netačno mesto odakle je škola npr. Medijana umesto Niš ili Vraćar umesto Beograd jer mesto je obično selo ili varošica a opština je kojoj pripada itd.