INFOS Republičko takmičenje je 20. maja u Boru

niste logovani

Stari username, password, email adresa više ne važe. Morate da se registrujete kao novi korisnik sa novim drugačijim username, password, email adresom!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA INFOS2019
PROVERA-IZMENA INFOS2019
UČESNIK SA ISTIM USERNAME I PASSWORD U ISTO VREME MOŽE SAMO SA JEDNOG UREĐAJA I JEDNOG PRETRAŽIVAČA DA BUDE LOGOVAN NA SAJT TAKMIČENJA. UKOLIKO STE VEĆ LOGOVANI NEGDE, MORATE DA SE ODLOGUJETE.

54.156.39.245
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

 Republičko takmičenje “INFOS – Informatička olimpijada osnovaca” je 20. maja u Boru, škola u kojoj će se održati takmičenje je OŠ “3. oktobar”.

Očekujemo preko 150 učenika i njihovih pratioca.

Molimo škole, pratioce da vode računa za prevoz učenika jer će biti dosta putnika na linijama Bor – Beograd , Bor – Niš koji imaju obično po jedan autobus za određeno vreme polaska.

Najbolja je varijanta da škole obezbede ugovoreni prevoz od svoga mesta do Bora i nazad jer je to najbolja i najjeftinija varijanta.

Učenici koji su se plasirali za Republičko takmičenje moraju da urade sledeće:

  • – učenici sa spiska obavezno da popune ovu izjavu saglasnosti roditelja za takmičenje i da je ponesu na Republičko takmičenje
  • – učenici su obavezni da na Republičko takmičenje ponesu đačku knjižicu ili uverenje iz škole
  • – učenici i škole su obavezne da na mejl   rctbor@yahoo.com  potvrde dolazak na Republičko takmičenje
  • – satnica Republičkog takmičenja biće naknadno objavljena

Što se smeštaja tiče evo linka sa prenoćištima u Boru, Brestovačkoj banji i jezeru.

LINK 1 SMEŠTAJ     LINK2 SMEŠTAJ     LINK3 SMEŠTAJ

OBAVEZNO SVI UČENICI SA SPISKA DA AŽURIRAJU TAČNE PODATKE, RAZRED NPR. 7 OŠ, DATUM ROĐENJA, UBACE TAČAN EMAIL ŠKOLE, NAPIŠU TAČAN NAZIV ŠKOLE NPR. “OŠ Vuk Karadžić”, TAČNO IME I PREZIME MENTORA/PRATIOCA, GDE JE POTREBNO DA ISPRAVE Š, š, Đ, đ, Č, č, Ć, ć, Ž, ž, DA VODE RAČUNA DA IME I PREZIME POČINJU VELIKIM SLOVOM OSTALO SU MALA SLOVA NPR.  “Ivan Majković”.

 IZMENA PODATAKA