Kako da se prijavim za takmičenje INFOS 2018

niste logovani

Stari username, password, email adresa više ne važe. Morate da se registrujete kao novi korisnik sa novim drugačijim username, password, email adresom!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA INFOS2019
PROVERA-IZMENA INFOS2019
UČESNIK SA ISTIM USERNAME I PASSWORD U ISTO VREME MOŽE SAMO SA JEDNOG UREĐAJA I JEDNOG PRETRAŽIVAČA DA BUDE LOGOVAN NA SAJT TAKMIČENJA. UKOLIKO STE VEĆ LOGOVANI NEGDE, MORATE DA SE ODLOGUJETE.

54.198.205.153
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Na sajtu je sve bitno dostupno bez registracije za sajt takmičenja, osim prijavljivanja za takmičenje INFOS 2018.
– pravilnik takmičenja
– pipremanje za takmičenje (literatura i onlajn pripremanje)
– rubrika “česta pitanja”
i slično, tako da ne morate biti registrovani da bi ste sve ovo pogledali.
Inače, najbitnije je sledeće:
– pitanja na takmičenju odnose se isključivo na literaturu sa sajta takmičenja
– školsko i okružno takmičenje je onlajn, Republičko takmičenje – pismeni test u Boru
– da bi učenik mogao da se prijavi na takmičenje INFOS2018, mora da bude registrovan na sajt takmičenja. Username i password važe samo za ovaj sajt, za ostale naše sajtove mora posebno da se registruje.
– samo učenik koji je registrovan za sajt takmičenja i koji se loguje na sajt takmičenja sa svojim username password, može da se prijavi za takmičenje INFOS2018
– da li ste uspešno prijavljeni za takmičenje INFOS2018 , treba da se logujete na sajt takmičenja sa svojim username password i možete proveriti na sledećem linku
Poruke oko registracije i prijavljivanja za takmičenje po pravilu trebalo bi da stignu na mejl učenika ali sve zavisi od email provajdera, servera itd i na to ne možemo da utičemo. Nekada se ove poruke tretiraju kao Spam i idu u taj folder.Najtačnija provera da li su učenici prijavljeni za školsko takmičenje  je da se svaki učenik loguje na sajt takmičenja i da ide na link da proveri da li je uspešno prijavljen za školsko takmičenje.