Autoput karta – kako stići do Bora

niste logovani

Stari username, password, email adresa više ne važe. Morate da se registrujete kao novi korisnik sa novim drugačijim username, password, email adresom!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA INFOS2019
PROVERA-IZMENA INFOS2019
UČESNIK SA ISTIM USERNAME I PASSWORD U ISTO VREME MOŽE SAMO SA JEDNOG UREĐAJA I JEDNOG PRETRAŽIVAČA DA BUDE LOGOVAN NA SAJT TAKMIČENJA. UKOLIKO STE VEĆ LOGOVANI NEGDE, MORATE DA SE ODLOGUJETE.

54.156.39.245
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Preuzmi PDF uputstvo – kako stići do Bora

 

 Kako da stignete do Bora najbrže?

  1. Ako dolazite iz pravca Beograda ili Niša, idete autoputem do Paraćina, pa izlazite sa autoputa gde piše skretanje za Paraćin, Zaječar;
  2. Idete tim putem, prolazite Boljevac i kod raskrsnice Selište, blizu su dve pumpe, skrećete levo jer desno se ide za Zaječar, i nastavljate do Bora.
  3. Pre ulaska u Bor je selo Brestovac i visoki most gde skrećete udesno jer ulevo se ide za Brestovačku Banju i Borsko Jezero (vidi sliku 1 Google Map)
  4. Kad uđete u Bor, idete pravo kroz kružni tok saobraćaja na IV kilometru, tu je pokretni kip rudara koji se okreće na postolju i idete pravo.
  5. Nakon toga prva raskrsnica skretanje na levo pored sportskog centra pa pravo preko druge kolovozne trake i onda skretanje udesno pored tržnog centra kocka i nakon toga samo pravo i pored pošte na IV kilometru nalazi se škola 3.oktobar gde se održava takmičenje (vidi sliku 2 Google Map)
  6. Možete parkirati vozila ispod škole gde je veliki parking, ili iznad škole gde je dugačak trotoar.

Што се тиче смештаја, ево линка са преноћиштима у Бору, Брестовачкој бањи и језеру.

LINK 1 SMEŠTAJ     LINK2 SMEŠTAJ    LINK3 SMEŠTAJ


View Larger Map