INFOS – INFORMATIČKA OLIMPIJADA OSNOVACA 2019

infos2019-slika

INFOS2019 - okružno takmičenje je 20.04.2019.

rezultati

Rezultati INFOS2019 - školsko takmičenje

animated macka i kuce

INFOS2019 - školsko takmičenje

laptop animated

INFOS2019 - "Informatička olimpijada osnovaca" - školsko takmičenje je 16.03.2019.

Page 2 of 24

1 2 3 4 24

OVDE SE LOGUJEŠ NA SAJT
Username:

Password:

Unesi zbir 90 + 7:Username, password, email od prošlogodišnjeg takmičenja ne važe! Morate ponovo da se registrujete za sajt takmičenja: novi username i email, password. Nakon uspešne registracije za sajt takmičenja, logujete se na sajt sa svojim username, password i onda treba da popunite prijavu učešća na školsko takmičenje INFOS2019 i tu možete i da izvršite korekcije u unetim podacima takmičara.
  • Школско такмичење – 16. марта 2019., са почетком у 10 h
  • Окружно такмичење – 20. априла 2019., са почетком у 10 h
  • Републичко такмичење – 11. и 12. маја 2019. у Бору, ОШ „3.октобар“, са почетком у 12 h

“ИНФОС Информатичка Олимпијада Основаца” – Онлајн такмичење ученика основних школа (5. до 8. разреда) из области информатике.

Obuhvata istorijat računarstva i osnovne delove računara.

Mogu da učestvuju učenici 5, 6, 7, 8 razreda osnovnih škola iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države.

Ученик може сам да се пријави за такмичење, може да га пријави његов родитељ или ментор  онлајн преко сајта такмичења на линку Пријављивање за такмичење.

Да би конкурисао за учешће на ИНФОС Информатичкој олимпијади основаца, сваки ученик треба онлајн на сајту такмичења да попуни електронску Пријаву са траженим подацима. Што се пре пријавите имате више времена за вежбање.

Пристигле пријаве после школског такмичења неће се узети у разматрање. Пријављивањем за такмичење, такмичар прихвата све одредбе Правилника такмичења и слаже се да се његови лични подаци могу користити и објављивати искључиво за потребе наведеног такмичења.

Републичко такмичење – финални писмени тест за ученике који су стекли пласман са Окружног такмичења, одржава се у Бору, ОШ “3.октобар”.

Финални писмени тест је у Бору, то је једини је тест који ученици треба да ураде и има 20 питања из информатике која се односе само на предложену литературу за такмичење која се налази на нашем сајту такмичења.

Детаљније погледајте линк  Правилник такмичења.

Што се тиче смештаја, ево линка са преноћиштима у Бору, Брестовачкој бањи и језеру.

LINK 1 SMEŠTAJ     LINK2 SMEŠTAJ    LINK3 SMEŠTAJ